адрес страницы гдз по немецкому карелина 10 класс решебник бунеева 4 класс литература класс гдз по истории 7 класс рабочая тетрадь 2015 решебник по 5 класс по русскому 2 часть гдз по алгебре 7 класс алимов 691 гдз гдз по математике в рабочей тетради 4 класс волкова решебник weiterlesen spy cell windows 8.1 kindersicherung zeitlimit best spy sms app for android spyware iphone link free in app purchases ios without jailbreak whatsapp freunde ausspionieren spy cell phone remotely iphone bildschirm überwachen click iphone 4s to free apps ios 9 jailbreak kinderschutz software apple
Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË

Moti në Prishtine

No data available
Prishtinë
--- °C
[Details]

Sport

Futsall - Kupa e Kosovës

Në Sallën e Sporteve të Pallatit të Rinisë, më 23.12.2011, prej orës 18:00 - 20:00, zhvillohe...

Tubim - Aeroklubi "PRISHTINA" & Aeroklubi "TIRANA"

Më 02.12.2011, nga ora 19:00 - 21:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Aeroklubi "PRISHT...

Kulturë

Promovim libri

Më 21.12.2011, ora 12:00 - 13:00, në Sallën e Kuqe të Palaltit të Rinisë, promovohet libri i a...

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve dhe Këshillit të Rinisë së Evropës në Kosovë.

  Më 03.10.20011, në Drejtorin e Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve u nënshkrua memora...

Ekonomi

Panairi "Agrokos 2011"

Prej datës 26 deri 29.10.2011.Në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sporteve mbahet panairi "Agrokos...

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit të Komisionit Evropian. Sot, ato u përqendruan në...

Lajme nga Sporti / Sporti Total

Lajme nga Kultura / BBC Albanian