Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË PREJ DATËS 28 - 29. MAJ 2015, MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I MJEKËSISË DHE TURIZMIT.
nga Ismet Isufaj    E enjte, 30 Dhetor 2010 14:07    pdf Shtyp Email
Forca e Sigurisë së Kosovës

Data: 05.01.2011 - Ora 12:00 - 13:30.

Forca e Sigurisë së Kosovës, bënë zgjedhjen e sportistit për vitin 2010.