адрес страницы гдз по немецкому карелина 10 класс решебник бунеева 4 класс литература класс гдз по истории 7 класс рабочая тетрадь 2015 решебник по 5 класс по русскому 2 часть гдз по алгебре 7 класс алимов 691 гдз гдз по математике в рабочей тетради 4 класс волкова решебник weiterlesen spy cell windows 8.1 kindersicherung zeitlimit best spy sms app for android spyware iphone link free in app purchases ios without jailbreak whatsapp freunde ausspionieren spy cell phone remotely iphone bildschirm überwachen click iphone 4s to free apps ios 9 jailbreak kinderschutz software apple
Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ilir Dugolli    E mërkurë, 19 Janar 2011 09:43    pdf Shtyp Email
SHOQATA E ISH TË BURGOSURVE POLITIK TË KOSOVËS

Me datën 20.01.2011 duke filluar nga ora 11.00 deri në 12.30 , në sallën e kuqe do të mbahet Akademi Përkujtimore për dëshmorin dhe atdhetarin e Kombit, Avdi Kelmendi. Për të nderuar veprën dhe sakrificën e tij, pritet pjesëmarrje deri në 500 vet.

Përditësue ( E premte, 21 Janar 2011 08:21 )