Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË PREJ DATËS 28 - 29. MAJ 2015, MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I MJEKËSISË DHE TURIZMIT.
nga Ilir Dugolli    E mërkurë, 02 Shkurt 2011 08:58    pdf Shtyp Email
AGJENCIONI KOSOVAR I PRIVATIZIMIT

Me 28.02.2011 , në Sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë do të mbahet raundi i 48-të i  radhës së privatizimit nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit.

Përditësue ( E mërkurë, 02 Shkurt 2011 11:53 )