Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË PREJ DATËS 06 - 09. MAJ 2015, MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I PRISHTINËS I NDËRTIMTARISË, ENERGJETIKËS, MOBILERISË DHE PALUJTSHMERISË.
nga Ismet Isufaj    E premte, 18 Mars 2011 00:17    pdf Shtyp Email
Hendboll - Liga e parë e Kosovës

Më 19.03.2011, ora 15:00 - 18:00, zhvillohet ndeshja kampionale e Ligës së Parë të Kosovës në Hendboll ndërmjet ekipeve të KH "PRISHTINA" - KH "TREPÇA".

Organizator i ndeshjës është klubi i hedbollit Prishtina.

Përditësue ( E premte, 18 Mars 2011 00:55 )