Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË PREJ DATËS 28 - 29. MAJ 2015, MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I MJEKËSISË DHE TURIZMIT.
nga Ismet Isufaj    E mërkurë, 08 Qershor 2011 11:36    pdf Shtyp Email
Filharmonia e Kosovës

Më 15.06.2011, ora 18:00 - 19:30.

Koncert nga Filharmonia e Kosovës.