Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË PREJ DATËS 28 - 29. MAJ 2015, MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I MJEKËSISË DHE TURIZMIT.
nga Ismet Isufaj    E premte, 23 Shtator 2011 08:37    pdf Shtyp Email
Administrata Tatimore e Kosoves

Më 26.09.2011, ora 10:00 - 12:00

Administrata Tatimore e Kosovës